Kendama Photo Contest 2013 @ Juggler.ro

kendama photo contest 2013 juggler romania Primele zile ale lui 2013 aduc, in comunitatea romaneasca de jonglerie, si primul concurs.

Toti kendamistii din tara trebuie sa stie ca in perioada 8 ianuarie – 7 februarie 2013 se desfasoara Kendama Photo Contest – cel dintai dintr-un sir lung de concursuri cu kendama, organizat de Juggler.ro

Concursul e cat se poate de simplu. Jonglezi si imortalizezi printr-o fotografie cel mai reusit trick. Ne trimiti „Photo”-ul tau pe adresa: contact@juggler.ro, noi o postam pe facebook si dam zvon in tara. Daca strangi cele mai mult „Like”-uri al nostru castigator esti.

Premiul?

Pentru a ne cunoaste unii pe altii in ideea de a contura, in timp, comunitatea kendamistilor din Romania, concursul se bazeaza pe identitate. Vrem sa stim cine suntem, cati si cat de mult ne place sa jonglam cu kendama.

Un sport relativ nou pentru Romania isi are orginile undeva in indepartata China, dar cu totii trebuie sa recunoastem ca odata ce ai incercat primele miscari, Kendama nu e pe atat de usoara de cucerit, pe cat pare, desi poate sa iti starneasca imaginatia, creativitatea, intelectul si abilitatile fizice mai bine ca orice altceva si ai sa o indragesti instant!

Juggler.ro ne-a prezentat acest articol in urma cu circa 2-3 ani, iar acuma vrea sa isi cunoasca kendamistii. Pe cat de importanta e initiativa, pe atat de important e sa te alaturi celor cu care imparti acelasi hobby. De ce? Pentru ca putem sa invatam unii de la altii, pentru ca putem sa ne provocam sa facem din asta un concurs anual national, iar cu fiecare etapa tu vei deveni mai indemanatic facand ceea ce iti place cel mai mult.

Totusi, lansand doar scanteia acestui proces, Juggler.ro ne ofera ca premiu un voucher, valabil in webshop Juggler.ro, pentru a ne completa recuzita cu orice avem nevoie si avem de unde alege. Cele mai multe modele (si cele mai performante), accesorii sau tutoriale le gasesti aici!

Ce mai astepti? Jongleaza si hai in gasca noastra! 🙂

Oana (Juggler Team)

Lasă un comentariu